Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kingova / King 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 55% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kingova / King 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 55% Názov:Kingova / King 1.serie (CZ)[WebRip][720p] = CSFD 55% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:9.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-09-22 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ 
    Bonusy: Ne 
    Titulky: CZ - pro neslyšící 
    Originální název: King 
    Rok výroby: 2011 ( dabing 2014 ) 
    Vysílání: září - říjen 2014 
    Délka: 8 x 42 min.
    http://www.csfd.cz/film/295234-kingova/prehled/ 

    Popis:      Kanadský seriál Kingová přichází s odlehčeným mixem epizodických detektivních případů a vztahového dramatu. V centru stojí titulní postava seržantky Jessiky Kingové, ztvárněná charismatickou Amy Price-Francisovou. Cílevědomá, neoblomná a paličatá vyšetřovatelka dříve pracovala u oddělení vražd, kde díky své intuici, empatii a pozornosti k detailům, které jiným detektivům unikaly, patřila k nejlepším. Jenže její vlastnosti ji vedly ke konfliktu se zkorumpovaným nadřízeným, a k přeložení do policejního call centra. Nyní, po roce a půl si ji policejní šéf vybral jako novou velitelku jednotky pro vážné zločiny. Toto oddělení přebírá jiným útvarům žhavé a náročné případy nejrůznější povahy, které jsou ve zvýšené pozornosti médií a veřejnosti. S ohledem na to se jednotka pro vážné zločiny netěší mezi jinými složkami policie zrovna velké popularitě, ale jelikož Kingová vlastní oblíbenost u kolegů beztak vždy dávala až na poslední místo, má pro práci ideální předpoklady. Ty přijdou vhod, když na novém postu musí spolupracovat s bývalým vedoucím útvaru Derekem Spearsem i s jemu věrným týmem. Ačkoli byla práce pro Kingovouvždy na prvním místě, má tato kariérní žena také svůj osobní život. Po několika neúspěšných manželstvích nyní snad již definitivně našla štěstí s Dannym Slessem, o několik let mladším detektivem z oddělení zbraní a gangů. Společně se nyní pokoušejí o dítě, což ale s ohledem na nový pracovní nápor nebude nic jednoduchého, a jejich vztah projde mnoha krkolomnými výkyvy. Jistou vinu na tom ponese také Spearse, kterému jeho nová kolegyně a nadřízená začne imponovat. Seriál původně vysílaný na kanadské televizní stanici Showcase vnáší do žánru televizních detektivek nejen nový typ ústřední figury, ale s ní také důraz na profesní vztahy a především téma kariéry versus osobního či rodinného života. Hlavní přednost pak představuje ústřední představitelka Amy Price-Francisová, která s velkou mírou charismatu ztvárňuje energickou a svéhlavou ženu, jež se dokáže sebevědomě prosadit v mužském světě, aniž by při tom rezignovala na ženské přednosti. Každý díl staví Kingovou a její tým před nový případ, ale napříč jednotlivými epizodami se rozvíjí profesní i osobní vztahy ústředních postav. Odlišná povaha jednotlivých případů navíc hrdiny přivádí do kontaktu s různými policejními útvary, ať už se jedná o elitní oddělení vražd, organizované zločiny, protidrogové i sexuální zločiny. 

    Lori Gilbertová - 2.9.2014 - 22:45 - 42 min. 

    Po měsících strávených na trestné lavici policejního sboru, v call centru, dostává výtečná, ale svéhlavá seržantka Kingová nabídku od policejního velitele, aby převzala vedení jednotky pro vážné zločiny. Ta momentálně řeší vysoce medializovaný případ únosu holčičky Lori Gilbertové. Dosavadnímu veliteli Derekovi Spearsovi ujely před novináři nervy, takže je potřeba urychleně pověst policie napravit, ideálně tím, že bude případ rychle vyřešen. 

    T-Bone - 9.9.2014 - 22:45 - 42 min. 

    Oddělení vražd má spadeno na gangsterské šéfy – bratry Barratovy, kteří poslední dobou nelítostně likvidují konkurenci v Torontu, ale jejich vyšetřování je narušeno, když na hlavního pěšáka Barratových, zabijáka DeMarca, nastoupí protidrogové. Hádka o to, komu připadne zatčení DeMarca se zvrtne v pěstní potyčku, následkem čehož přechází celý případ Barratových pod jednotku pro vážné zločiny. Jess Kingová chce k rychlému vyřešení případu využít motorkáře jménem T-Bone, který má ve vězení získat DeMarcovu důvěru, ale jeho vlastní případ nabere nečekaný vývoj, když ho s nabídkou práce osloví přímo Barratovi

    Amanda Jacobsová - 16.9.2014 - 22:45 - 42 min. 

    Oddělení sexuálních zločinů je na stopě sériového pachatele přezdívaného Násilník z RiverdaleAmanda Jacobsová se stala obětí sexuálního ataku ve vlastním domě, ale velitelka vyšetřování Jenny Hicksová zpochybňuje její tvrzení, že se jednalo o stejného pachatele, následkem čehož Amanda hrozí policii žalobou. Jess Kingová se ocitá mezi mlýnskými kameny, když případy přebrala, na což Hicksová demonstrativně odstoupí. To do týmu vnáší ostré napětí, neboť Hicksová byla dříve nadřízenou MK, která ji považuje za mentorku a těžce nese její odchod. 

    Eleni Demarisová - 23.9.2014 - 22:55 - 42 min. 

    Eleni Demarisová, členka jednotky pro vážné zločiny, skončí v nemocnici, když náhodou přeruší vloupání v domě své matky. Jess Kingová se zuby nehty chce ujmout případu, ale kapitán Graci o tom kvůli střetu zájmů nechce slyšet a nechává případ na starosti útvaru pro vloupání a jeho nevybíravému veliteli Rayi Arnoldovi. Když policie objeví tělo muže, jenž následkem totožně provedeného vloupání zemřel, předá oddělení vražd případ Kingové. Ta se navíc musí potýkat s nezvladatelnou dcerou Demarisové, o kterou slíbila, že se bude do uzdravení její matky starat. 

    Farah Elliotová - 30.9.2014 - 22:50 - 42 min. 

    Sériový násilník Seymour Keegan, jemuž předchozí činy beztrestně prošly, protože si vždy dával pozor a dokázal si zajistit alibi, má spadeno na novou dívku. Případ řeší jednotka pro vážné zločiny, ale pro Jess Kingovou to není zdaleka první setkání s Keeganem. Marně se ho pokoušela usvědčit ještě, když dělala na vraždách. Tentokrát se ale nehodlá vzdát, a neváhá se za tím účelem pohybovat na samé hraně zákona. Mezitím její růžové plány na založení rodiny zažívají tvrdé otřesy, když se pokouší zvládat paličatou dceru Demarisové

    Ahmad Khan - 7.10.2014 - 22:50 - 42 min. 

    V univerzitní laboratoři je nalezeno tělo hvězdného biochemika Ahmada Khana a vše nasvědčuje tomu, že se jednalo o vraždu z nenávisti motivovanou Ahmedovýmvyznáním. Zatímco rektor univerzity, který má konexe k policejnímu šéfovi, tlačí na brzké uzavření případu, Kingová se svým týmem zjišťuje nové okolnosti, které dále rozšiřují seznam podezřelých. Ale co když pachatelem je někdo jiný, kdo už dříve dokázal inscenovat dokonalý zločin? 

    Cameron Bell - 14.10.2014 - 22:50 - 42 min. 

    Danny a jeho parťák Jim Perry jsou suspendováni, když na veřejnost pronikne nahrávka z mobilního telefonu, kde Perry mlátí informátora. Tým Kingové přebírá jejich případ: zastřelení Scotta Flanigana, náhodné oběti přestřelky gangů. Ale vůdce gangu, jehož znamení měl střelec na sobě, tvrdí, že nikdo z jeho lidí nestřílel. Je možné, že Flanigan byl ve skutečnosti cílem? Do toho se komplikuje vztah Dannyho a Jess, když vyjde najevo Dannyho závislost na hazardu. 

    Scout Winterová - 21.10.2014 - 22:50 - 42 min. 

    Protirasistický aktivista Trevor Winter byl napaden ve svém domě, čehož byla svědkem jeho dospívající dcera Scout. Kvůli hrozbě dalšího násilného ataku, reagujícího na Winterovy aktivity proti neonacistům, jsou Scout a její bráška odvlečeni od otce sociálkou. Medializovaná kauza se dostává k týmu Kingové, která logicky míří přímo za vůdcem místních skinheadů. Ten se ale ukáže jako problematický protivník, ale i slepá ulička. 








    MilanP, cakkarel, anina19,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.266 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:43
    sql

    TOPlist